In maart 2020 kwam ‘Het grote moestuinierboek’ uit. Hieronder vind je recensies, artikelen, interviews en blurps over dit boek.

Inmiddels heeft uitgeverij Atlas Contact mei tot Maand van het Natuurboek uitgeroepen:https://www.atlascontact.nl/2020/05/01/atlas-contact-roept-mei-uit-tot-maand-van-het-natuurboek/ En ja, daar zit Het Grote Moestuinierboek ook bij!

maandag 20 april
leuke post van Yvette van Boven:

https://www.instagram.com/stories/elbrichfennema/

vrijdag 17 april
Ook dehippevegetarier.nl heeft een online recensie van Het Grote Moestuinierboek geplaatst:

 

Zaterdag 11 april
Bij Happinez hebben ze ontdekt dat Het Grote Moestuinierboek een heel leuk hoofdstuk bevat over tuinieren met kinderen: WordPress

7 april 2020
Het tijdtijdschrift Seasons concludeert in het maart-nummer over Het Grote Moestuinierboek:
 ‘Als je nog niet moestuiniert, helpt dit boek je over je koudwatervrees heen.’

6 april 2020
Het Grote Moestuinierboek gaat mee op de #ikleesthuis campagne-posters:

 

 

5 april 2020
Dolf Jansen is aan het moestuinieren geslagen, vertelt hij in zijn column in Vroege Vogels. Met mooie woorden voor Het Grote Moestuinierboek:

Afbeelding

https://www.nporadio1.nl/vroege-vogels/onderwerpen/533850-column-dolf-jansen-buitenactiviteiten

4 april 2020
Samen met Stephen King in de aanbevelingen van Scheltema:

https://www.instagram.com/p/B-Q8peNoWX2/?utm_source=ig_web_copy_link


1 april 2020
De eerste internetrecensie: https://tuinhappy.nl/moestuinierboek/WordPress

27 maart 2020
Het Grote Moestuinierboek kwam uitgebreid aan bod in de uitzending van Mangiare-radio (hier terug te luisteren.) Met uitstapjes naar Mars, mais en Matt Damon.

Licht surrealistisch om op afstand ‘samen’ te eten. Kaasplank, noedels en boterkoek lagen binnen handbereik in de thuisstudio.

26 maart 2020
Vandaag ziet Het Parool mogelijkheden voor smakelijke dakterrassen en stadstuintjes, ook voor de grootste tuinkluns, dankzij Het Grote Moestuinierboek.

23 maart 2020
Helaas moest de boekpresentatie die gepland stond voor 22 maart worden afblazen. Gelukkig biedt lezersplatform Hebban een online alternatief. Zie hier de Hebban-presentatie van Het Grote Moestuinierboek. Met sneakpreview van de eerste 20 bladzijden!

zaterdag 21 maart 2020
Het Grote Moestuinierboek in Nieuwsweekend, met Charles Groenhuijsen en Mieke van der Way. Over taoïstisch tuinieren en de aard van de moestuinier. Met sublieme basilicum-tip.

21 maart 2020
Signeren in tijden van Corona: aan een lege tafel, voor virtuele lezers, die een gesigneerd exemplaar kunnen bestellen op de site van boekhandel De Vries van Stockum.

zaterdag 14 maart 2020
Het Grote Moestuinierboek in Spijkers met Koppen. Dolf Jansen en Felix Meurders willen alles weten over warmoes en maggiplant.